Σίτες

Σίτες

 

 

SyncoSitaChild

Η μοναδική και παγκοσμίως πατενταρισμένη τεχνολογία "scorpion tail" προσφέρει       στην πλισέ σίτα ελεύθερη διέλευση και τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου.


Η λειτουργία της δεν βασίζεται στον μηχανισμό επαναφοράς, αλλά κλείνει και ανοίγει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.


Το πανί έχει τη μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στη συχνή καθημερινή χρήση. Πρόσθετα η ενίσχυση με κορδόνι kevlar προστατεύει απεριόριστα τη σίτα από καταστροφές που προκαλούνται από τον αέρα και την καθημερινή χρήση. Δίνει τη δυνατότητα επιλογής της σίτας σε οποιοδήποτε σημείο εμείς επιθυμούμε. Με τη βοήθεια των ειδικών πλαστικών κουμπωμάτων αφαιρείται εύκολα, δίνοντας τη δυνατότητα καθαρισμού, αποθήκευσης αλλά και επανατοποθέτησης.


Δύο παγκόσμιες πρωτιές, ο λεπτότερος οδηγός ολισθησης με ύψος 3mm. και το μεγαλύτερο άνοιγμα κάλυψης 6,00 μ. κάνουν την πλισέ σίτα IDECO ιδανική για χρήση σε κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και κάθε επαγγελματικό χώρο.

 

αυτοματες πορτες καλαματα - Αναζήτηση Google, αυτοματες, πορτες, καλαματα,

 

Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον

exikonomisi

Τα νέα μας

Δείτε τις νέες μας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TOP 100 BEST GREEK SITES