HORMANN PROMATIC
HORMANN PROMATIC E-mail

pdf

Περιγραφή:

Δυνατό και αξιόπιστο προϊόν για τυπικές γκαραζόπορτες και συνήθη χρήση. Ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας, ακόμη και με λοστό.

Το κλείδωμα της πόρτας στην κλειστή θέση γίνεται μηχανικά και αυτόματα, ενώ δεν εξαρτάται από την παροχή ρεύματος (εάν κοπεί το ρεύμα δεν ξεκλειδώνει αυτόματα και η πόρτα). Η λειτουργία του μηχανισμού είναι γρήγορη, αθόρυβη και πολύ ομαλή.

Το σύστημα ομαλής εκκίνησης και σταματήματος (soft start/stop) προστατεύει τόσο την πόρτα όσο και τον μηχανισμό ενώ ταυτόχρονα κάνει την κίνηση της πόρτας εντελώς αθόρυβη, σε κάθε φάση της. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης αντίστασης κατά την κίνηση της πόρτας για αποφυγή παγίδευσης ατόμων και αντικειμένων.

Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ. Το μοτέρ είναι εγκατεστημένο σε κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέροντας ιδανική προστασία από την διάβρωση και τις φθορές. Ο πατενταρισμένος οδοντωτός ιμάντας μετάδοσης κίνησης είναι σχεδιασμένος ώστε να τεντώνεται αυτόματα και να μην απαιτεί λάδωμα ή άλλη συντήρηση.

Διαθέτει εσωτερική απασφάλιση για χειροκίνηση έκτακτης ανάγκης (σε περίπτωση διακοπής ρεύματος). Έχει μελετηθεί για να εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα. Ενσωματώνει φωτισμό γκαράζ (2 λεπτά).

Η Hörmann είναι ο πρώτος Ευρωπαίος κατασκευαστής που έλαβε πιστοποίηση GE από την TÜV Nord για την ασφάλεια των γκαραζοπορτών οροφής μαζί με τους σχετικούς μηχανισμούς ως συνολικά προϊόντα.

αυτοματες πορτες καλαματα - Αναζήτηση Google, αυτοματες, πορτες, καλαματα,

 

Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον

exikonomisi

Τα νέα μας

Δείτε τις νέες μας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TOP 100 BEST GREEK SITES